Kysyy tämä ihminen ihmeissään.. No, olenhan minä sellaisia lukenut aina silloin tällöin -en tosin mitenkään aktiivisesti, mutta kuitenkin joskus. Uskothan??

Sisältöä siis tuottamaan!

Tässä jatkuvan koulunkäymisen maailmassa(ni?) lueskelin muutamia koulutukseen liittyviä kirjoja ja totesin monen kirjoittajan olevan samaa mieltä kanssani useistakin asioista. Miten heistä on niin viisaita tullut, että ovat osanneet minun ajatuksiani laittaa oikein kirjaksi saakka?

Tällä hetkellä siis meneillään on Yritysneuvojan erityisammattitutkinto, kansainvälisemmin Business Coach. Tämän vuoden syksyyn mennessä muistaakseni pitäisi valmistua -kuka minut sitten passittaa lukemaan tällaisia uusia kirjoja?!

Miten se aika tuntuu menevän siihen arkiseen aherrukseen -joko kirjanpitojen ja tilinpäätösten jännittävässä maailmassa -tai sitten vastapainoksi hankitun eläinlauman elintasosta huolehtiessa. Tämä siis viikolla -tai ainakin ns. normaali viikolla. Jolloin ei ole lapsi kipeänä tai lomalla koulusta. Lukeminen on tahtonut jäädä vallan unholaan ja vasta pari -no, ehkä 5 – vuotta sitten se oli yksi suurimpia intohimoja vapaa-ajalla.

Olisiko siihen vaikuttanut osaltaa tämä kokopäivätoiminen yrittäjyyskin. Ehkä niin.

Mutta niihin kirjoihin palatakseni. Suosittelen lukemaan esimerkiksi Timo Toivosen kirjan Vapauden Illuusio. Monta muutakin, mutta tämä nyt ensimmäisenä tuli tuosta hyllystä eteeni. Kirjoittaja on nuori DI, joka kirjoittaa aikakauttamme hallitsevista ilmiöistä ja niiden seurauksista. Tätä samaa on yritetty avata muutamissa sarjakuvissakin. Näissä lyhyissä satiireissa. Itse hankin kirjan antikvariaatista, maksoiko se 3 euroa. Eli mistään suuresta taloudellisesta hankinnasta ei ole kyse.